PARK’S GEPOCHEERDE EITJES MET ZALM OP BRIOCHE

Kan jij niet naar PARK komen? Dan komt PARK toch naar jou! Chef Sander Louwerens deelt daarom vanaf nu iedere woensdagmiddag één van zijn favoriete PARK gerechten die jij gemakkelijk thuis kan bereiden. 


Vergeet je niet de kaarsjes aan te steken en een wijntje in te schenken? Eet smakelijk!

Benodigdheden

Voor 2 personen

4 eieren

4 sneden brioche brood

4 plakken gerookte zalm

50 gram roomboter

Scheut Azijn

Snufje Zout/peper



Bereidingswijze

Zet een grote pan water op met een scheut azijn en een flinke snuf zout

Toast de brioche en beleg de toast met zalm

Maak een draaikolk in het kokende water en voeg een voor een de eieren toe

Zet het water wat zachter zodat het net niet kookt

Laat de eieren er twee minuten in zitten

Dep ze met wat keukenpapier en leg ze op de toast met zalm

Doe in een klein pannetje een scheutje water

Kook het en tik er kleine klontjes roomboter door

Schep de boter over de eieren, wat peper, garneer met jonge spinazie en bieslook


Eet smakelijk!


Sander Louwerens 

Chef-kok PARK Café-Restaurant

Cookie-instellingen

Deze website gebruikt Cookies.

Meer informatie over het gebruik van cookies en gegevensverwerking vindt u onder onze Cookie- en privacy-policy .