PARK’S WONTONS GEVULD MET KREEFT EN GAMBA'S

Kan jij niet naar PARK komen? Dan komt PARK toch naar jou! Chef Sander Louwerens deelt daarom vanaf nu iedere woensdagmiddag één van zijn favoriete PARK gerechten die jij gemakkelijk thuis kan bereiden. 


Vergeet je niet de kaarsjes aan te steken en een wijntje in te schenken? Eet smakelijk!

Benodigdheden

Voor 4 personen

100 gram kabeljauwbuik of andere witvis

100 gram gamba’s

50 gram kreeftenvlees

2 eiwitten  

Theelepel rode currypasta

¼ bosje koriander

Zout/peper

Scheutje sesamolie

Pakje wontonvellen

1 dl kreeftensoep 

50 gram roomboter

¼ Rettich


Bereidingswijze

Meng in een keukenmachine de kabeljauw, gamba’s, koriander, sesamolie, currypasta, eiwit en wat zout door elkaar tot er een gladde massa ontstaat

Hak het kreeftenvlees en spatel het erdoorheen

Leg de velletjes op een werkbank en leg op elk velletje een halve eetlepel van de farce

Bestrijk de randjes met water en vouw ze stevig dicht

Frituur totdat ze goudbruin zijn en serveer ze met de kreeftensoep op gemonteerd met roomboter en wat geschaafde rettich


Eetsmakelijk!


Sander Louwerens 

Chef-kok PARK Café-Restaurant

Cookie-instellingen

Deze website gebruikt Cookies.

Meer informatie over het gebruik van cookies en gegevensverwerking vindt u onder onze Cookie- en privacy-policy .